wisselstukken en wagens

TE KOOP

Vanuit onze eigen garage hebben we het genoegen om zowel auto’s te presenteren die we voor onszelf hebben geprepareerd, als auto’s die we voor onze klanten presenteren. Alle zijn goed geselecteerd om plezier en rentabiliteit te bieden.

Jensen Interceptor MKIII

eerste registratie: 01.07.1974
motorinhoud: 7206 ccm
versnellingsbak: 3 versnellingen automatisch
vermogen: 225 kW/290 pk
maximum snelheid: 225 km/h
kilometerstand: 50050 mijl
kleur: rood
prijs: € 109000 (particuliere eigenaar)

Deze mooie cabrio is opnieuw geïmporteerd uit Californië, LHD, roestvrij, motor opgeknapt, duitse titel en o-plates.Ggehele interieur het leder opgeknapt maar nog steeds met het patina van een oldtimer nu meer dan 45 jaar oud. Geluidsinstallatie volledig vervangen maar op een degelijke manier zonder het originele karakter te verstoren, 4 luidsprekers en een 500W eindversterker in de kofferruimte, digitale radio weggewerkt in de console inclusief bluetooth faciliteiten. Navigatie systeem op basis van I-Pad en uitneembaar. Softtop vernieuwing (electro hydraulisch) en nieuw spuitwerk in originele kleur zijn in de prijs inbegrepen en worden in de komende weken afgewerkt. Een zeer zeldzame auto, er waren er maar ongeveer 500 gebouwd – een genot om mee te rijden.

Lotus Super Zeven (Westfield)

eerste registratie: 14.11.1990
motorinhoud: 1998 ccm
versnellingsbak: 5 versnellingen
vermogen: 88 kW/120 pk
maximum snelheid: 185 km/h
kilometerstand: 16280 mijl
kleur: british racing green
prijs: € 23500 (particuliere eigenaar)

Deze auto is het afgelopen jaar volledig gereviseerd. Motor opgeknapt en geupgrade met nieuwe Weber DCOE 45 caburetoren, dus u mag tussen de 140-160 pk verwachten. De auto is dedicated voor maximale acceleratie en pure rijbeleving, geen servo besturing (stuur geconstrueerd om eraf te halen), geen servo remmen, geen servo koppeling geeft u het gevoel van het rijden in een vintage race auto. Stoelen zijn aangepast evenals het dashboard. Auto in het voorjaar van 2021 geheel opnieuw gespoten. Een echte racer voor iemand die er de passie voor heeft.

Interesse in een van onze wisselstukken of wagens?

Laat het ons weten en we geven u graag meer info.